Főooldal
Érettségi utáni szakképzések

Érettségi utáni szakképzések

OKJ Szakképzések

A TUDÁS A LEGJOBB BEFEKTETÉS!

A Szent József Gimnázium Szakképző Intézményében büszkék vagyunk arra, hogy OKJ-s képzéseink gyakorlatorientáltak, a szakmát szerzők jó referenciákkal munkalehetőséghez jutnak, vagy továbbtanulhatnak! Képzéseink minőségét folyamatosan ellenőrizzük és fejlesztjük!

 Iskolánk érettségizett, szakképzetlen fiatalok oktatásával foglalkozik. Képzéseink ideálisak azok számára, akik az emelt szintű szakképesítéssel, illetve egy államilag elismert nyelvvizsga megszerzése után mielőbb munkába kívánnak állni, vagy tanulmányaikat felsőoktatási intézményben kívánják folytatni. Képzéseinket államilag támogatott és államilag nem támogatott, önköltségesformájában a hét öt napján, iskolai rendszerben szervezzük érettségizett szakképzetlen vagy már egy szakképesítéssel rendelkező fiataloknak.

AMIT SZERETNEK NÁLUNK A DIÁKOK

Iskolánk a város szívében, könnyen megközelíthető helyen található. (Busz, vonat, 10 perc séta) Szakközépiskolánk tanulói családi pótlékra, árvaellátásra és diákigazolvány használatára jogosultak a törvényi előírásoknak megfelelően. Nappali tagozatos tanulóink egészségbiztosítási jogviszonnyal rendelkeznek. Kedvezményes EUROPASS bizonyítvány-kiegészítőt szerezhet minden tanulónk.Diákjaink életpálya tanácsadást kaphatnak iskolánk lelkészeitől. Gyakorlati példákkal segítjük diákjaink felkészülését állásinterjúkra, konfliktuskezelésre és egyéni karrier terveik megvalósítására. A gyakorlati órák keretében lehetőségük van a tanulóinknak szakmai programokon való részvételre. Az iskola területén ingyenes internet és WIFI elérés működik. Diákjaink vizsgákra való felkészülését az iskolai könyvtár is segíti. Tanulóinkat jól felszerelt tantermekvárják.

Diákjaink egészséges életmódra nevelését ingyenes sportolási lehetőségekkel segítjük. Kedvezményes ebédelési lehetőséget, igény esetén kollégiumi férőhelyet is tudunk biztosítani a Szent József Gimnázium kollégiumában, éttermében.ECDL- vizsgára térítésmentesen felkészítjük tanulóinkat.

A nyelvi képzéskiemelt fontosságú számunkra, így diákjaink szakjuknak megfelelően magas óraszámban angol és német nyelvi órákon vehetnek részt. Szakmai napok, kirándulások, előadások keretében ismerkedhetnek meg jobban szakterületeikkel. Szakmai gyakorlati helyszínek keresésében is segítséget nyújtunk.